End of line systemer til bageriindustrien

SR Pack A/S blev grundlagt i 1978, og har opnået stor know how inden for projektering fremstilling af ”End of Line” pakkeløsninger og kan tilbyde komplette løsninger inden for kassefyldning med tilhørende udstyr som eksempelvis, båndsystem, tjekvejer, røntgen udstyr, samt vision systemer. Ligeledes er kasse og kartonhåndtering en del af vores løsninger.

SR Pack er en betydende leverandør på det internationale marked inden for kassefyldning, med speciale i bageribranchen. Produktprogrammet lever derfor op til de høje tekniske krav, omkring service, effektivitet, online funktionalitet, hygiejne og dokumentation.

SR Pack A/S tilbyder såvel enkeltstående pakkemaskiner som komplette pakke- og transportanlæg, først og fremmest til bageriindustrien. Vi er tilhængere af enkle og funktionelle konstruktioner, hvor valget af anerkendte komponenter er en selvfølge.

SR Pack lever til stadighed op til de tekniske og hygiejniske krav fra en krævende branche – herunder stigende krav til øget effektivitet, dataopsamling og service. SR Pack end of line løsninger, kan indeholde transportsystemer, kassefyldning, vision- og røntgenkontrol, kontrolvejning, samt håndtering af fyldte kasser på dollies eller paller.

Helge Nielsens Allé 8
8723 Løsning

Tlf. +45 7576 1522