Speciel maskinbyg og montage

Møn Maskinbyg A/S udvikler, konstruerer, fremstiller og installerer teknisk avancerede maskiner til bearbejdning og håndtering af emner indenfor fødevare-, medico- og emballageindustrien. Vores kerneprodukt er den unikke løsning, der passer perfekt i kundens produktionsflow.

Håndtering af pakkematerialer

Denne type maskine indgår typisk som et led i en produktionslinje, hvor det færdige produkt pakkes i en plastikforpakning, som fx en bakke, som efterfølgende folieres. Maskinen kan fx udføre den funktion at adskille de enkelte emballage-emner, og fremfører dem til en transportør, som fører dem videre til en station hvor produktet fyldes i. Møn Maskinbyg leverer denne type løsninger til både danske og udenlandske virksomheder i fødevareindustrien, medicoindustrien og emballageindustrien.

Udformning og håndtering af metalemballage

Disse maskiner har ofte flere funktioner, men fælles for dem er, at de håndterer emner udført i metal i en produktionslinje. Enten som én enkelt operation, eller flere operationer i én arbejdsgang. Maskinerne spænder fra simple transportører til mere komplekse maskiner, som tilvirker fx en tobaksdåse. Omrulning, gevind og renskæring er typiske opgaver som løses med denne type maskine.

Håndtering af emner ved sprøjtestøbemaskiner

Maskinerne til håndtering af sprøjtestøbte emner, er typisk anordninger som griber fat i, og/eller placerer et emner i støbeformen, for efterfølgende at tage dem ud når støbeprocessen er færdig. Herudover omfatter denne kategori af udstyr, alle de tilknyttede ”støttefuktioner”, som elektronisk overvågning, sortering, videre håndtering og meget andet.

Formning og bearbejdning af produkter i industribagerier

Disse maskine bliver fremstilles til at varetage en bred vift af opgaver i produktionen i industribagerier. Opgaverne spænder fra tilvirkning af dej, herunder udskæring og forming, til opdeling og pakning af de færdige produkter.

 

Katedralvej 22
4780 Stege

Tlf. +45 5581 1888