DSR Vest

Rustfri stål- og aluminums konstruktioner

Dansk Svejse og Rørmontage Vest A/S, i daglig tale også kaldet DSR Vest, er en landsdækkende servicevirksomhed med fokus på kundens behov. Vi leverer dagligt mandskabsudlejning og udfører projekter til såvel industri- som mekanisk service/vedligehold. Derudover er vi leveringsdygtige i enhver form for rør og stålkonstruktion som udføres fra eget værksted i Fredericia eller ude hos kunden. DSR Vest råder over et bredt udvalg af veluddannede og kompetente svejsere, klejnsmede og servicemedarbejdere som giver dig muligheden for at vælge DSR Vest som kompetent og fleksibel samarbejdspartner. Alle vore svejsere er naturligvis certificeret efter både europæiske og danske standarder.

Rørarbejde

DSR Vest fremstiller, leverer og monterer komplette trykbærende rustfri røranlæg inkl. units i rustfrit stål til bryggerier, mejerier, slagterier, alm. Industri samt kemisk industri. Desuden leveres rørarbejde og units i sort stål til Energisektoren, damp, kondensat, hedtvand, fjernvarme samt rør til almindelige industrianlæg som kunne være luft, vand osv. Rørarbejdet leveres med fuld dokumentation og arbejdet udføres af certificerede svejsere i henhold til EN287-1/PED og Kræver kunden eller myndighederne at rørarbejdet bliver fremstillet i henhold til PED med efterfølgende overensstemmelse eller CE-mærkning kan DSR også klare det.

Stålkonstruktioner

DSR Vest fremstiller, leverer og monterer komplette færdige konstruktioner som gangbroer, trapper, bygningstål men også stativer/rammer til opbygning af units til industrien. DSR Vest udfører opgaver inden for både rustfri, aluminium og sort stål. Konstruktionerne leveres med fuld dokumentation og arbejdet udføres af certificerede svejsere ihenhold til gældende regler. DSR Vest er certificeret efter de nye regler om CE-mærkning af bygningsstål – DS/EN 1090-1 klasse EXC3.

Service/ vedligehold

Transmisioner-Kugle/rulle/glidelejer-Opretning & kobling af maskiner.

DSR Vest er leveringsdygtige i mandskab med stor erfaring i service og vedligehold. Mange industrivirksomheder råder over særdeles velkvalificerede produktionsfolk. Men langt fra alle har nok mandskab til udskiftning af sliddele og komponenter i virksomhedens anlæg. Vi samarbejder med industrien og udføre forebyggende vedligehold på kritiske processer, for at reducerer potentielle fejl og risici der vil føre til uventet produktionsstop.

Kontakt DSR Vest og hør nærmere om mulighederne for at sikre din virksomhed mod utilsigtede driftsstop gennem etablering af forebyggende vedligehold.

DSR Vest

Dansk Svejse og Rørmontage Vest A/S

Brovadvej 62
7000 Fredericia

Tlf. +45 8651 9812